Trace Minerals Ionic Biotin & Collagen 59ml

295 kr

Trace Minerals Ionic Biotin & Collagen är ett kosttillskott som kombinerar biotin, en B-vitamin, med kollagen, ett strukturellt protein. Kombinationen är utvecklad för att stödja hälsan hos hår, hud och naglar.

Endast 2 kvar i lager

Beskrivning

Trace Minerals Ionic Biotin & Collagen är ett kosttillskott som kombinerar biotin, en viktig B-vitamin, med kollagen, ett protein som bidrar till kroppens struktur.

Denna kombination är framtagen för att främja hår-, hud- och nagelhälsa. Biotin är avgörande för att bibehålla starkt och glänsande hår samt stärka hud och naglar.

Kollagen, som är en nyckelkomponent i kroppens bindväv, bidrar också till förbättrad ledfunktion. Genom att stärka bindvävens struktur kan Trace Minerals Ionic Biotin & Collagen hjälpa till att lindra obehag och främja bättre rörlighet i lederna.

Produkten är utformad för att förse kroppen med viktiga näringsämnen som kan saknas i den dagliga kosten. Biotin och kollagen finns i jonisk form för att säkerställa optimal absorption. Detta tillskott är särskilt fördelaktigt för dem som kan ha svårt att få i sig tillräckligt av dessa näringsämnen genom sin kost. Det är viktigt att komma ihåg att tillskottet inte ska ersätta en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas, och produkten bör förvaras utom räckhåll för barn.

 

Portionstorlek: 2 ml (0,4 tsk)
Portioner per förpackning: cirka 29

Mängd per servering %DRI
Biotin 20 000 mcg 40,000%
Hydrolyserat Kollagen Peptider Typ I, III 30 000 mcg *
Ionic Trace Minerals (ITM) 25 000 mcg *

*Dagligt värde (DRI) ej fastställt.

Ingredienser:

Renat vatten, vegetabiliskt glycerin, naturliga smakämnen (jordgubbar, mango), icke-GMO citronsyra, steviolglykosider, rödbetsrot (Beta vulgaris) (färg), xantangummi, kaliumbensoat och kaliumsorbat (för färskhet)

Använd den medföljande pipetten och ta 2 ml (0,4 tsk) dagligen. Du kan blanda det med juice eller mat, eller ta det direkt om så önskas. Det rekommenderas att du inte förvarar produkten i kylskåp.

Konsultera din vårdgivare om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har några medicinska tillstånd. Förvara utom räckhåll för barn.

 

 

Ytterligare information

Varumärken

Trace Minerals

Mängd

59 ml