Trace Minerals Liquid Ionic Calcium (200mg) 59ml

295 kr

Trace Minerals Liquid Ionic Calcium (200 mg) 59 ml är ett kosttillskott som stödjer ben- och tandhälsa

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: TM-353868 Kategorier: , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Trace Minerals Liquid Ionic Calcium (200 mg) 59 ml är ett kosttillskott som stödjer ben- och tandhälsa. Kalcium är en av kroppens viktigaste mineraler, och detta flytande joniska kalciumtillskott är formulerat för att främja starka ben och friska tänder. Regelbunden användning hjälper till att stärka benstrukturen, vilket kan minska risken för benskörhet och andra problem relaterade till skelettet.

Stödjer muskelfunktionen

Kalcium är avgörande för att musklerna ska fungera korrekt. Detta tillskott bidrar till optimal muskelkontraktion och kan förebygga kramper och muskelsvaghet. Det stödjer också muskelstyrka och uthållighet, vilket är särskilt viktigt för dem som tränar regelbundet eller är fysiskt aktiva.

Främjar nervsystemets hälsa

Kalcium spelar även en viktig roll för nervsystemet, eftersom det hjälper till att överföra nervimpulser. Det joniska formatet av kalcium i detta tillskott gör det lättare för kroppen att ta upp och använda mineralen, vilket kan förbättra nervfunktion och bidra till en balanserad mental hälsa och kognitiv funktion.

Trace Minerals Liquid Ionic Calcium är formulerat för snabb absorption, vilket gör att kroppen lättare kan dra nytta av kalciumets fördelar. Det flytande och joniska formatet gör att mineralen snabbt tas upp i cellerna för att ge omedelbar effekt.

 

Serveringsstorlek: 1,25 ml (1/4 tesked)
Portioner per behållare : Cirka 48
Belopp per portion %dagligt värde*
Kalcium (från kalciumklorid) 200 mg 25%
Magnesium (från ITM) 4 mg 0.1 %
Klorid (från Kal. Klorid, ITM) 250 mg 31.3 %
Joniska spårmineraler (ITM) komplex 50 mg *
*Dagligt värde (DV) ej fastställt.

 

Ingredienser

Övriga ingredienser:

Renat vatten, icke-gmo citronsyra.

Inga kända allergener.

Använd den doserade dropparen och ta 1,25 ml dagligen med juice eller mat för att maskera den koncentrerade mineralsmaken. Förvara inte i kylskåp.

 

 

Ytterligare information

Varumärken

Trace Minerals

Mängd

59 ml

Search Priority (1-9)