Protocol For Life Liquid Vitamin D-3 59 ml

189 kr

Protocol For Life Flytande Vitamin D-3 levererar denna viktiga vitamin i en lättanvänd flytande form

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: PL-353867 Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Protocol For Life Flytande Vitamin D-3 59 ml

Stärker ben- och tandhälsan

Protocol For Life Flytande Vitamin D-3 erbjuder en lättanvänd form av denna viktiga vitamin, som spelar en nyckelroll i kroppens kalciumupptag. Kalcium är avgörande för att upprätthålla starka ben och tänder, och tillräckliga nivåer av vitamin D-3 hjälper till att minska risken för benskörhet och frakturer. Brist på vitamin D-3 kan leda till minskad benmassa, vilket ökar risken för osteoporos.

Stödjer immunförsvaret

Vitamin D-3 bidrar till ett välfungerande immunsystem genom att stödja och reglera kroppens försvar mot infektioner och sjukdomar. Att få tillräckliga mängder av denna vitamin kan minska risken för autoimmuna sjukdomar, och stärka ditt immunförsvar.

Fördelar med flytande form

Den flytande formeln gör doseringen enkel och säkerställer att kroppen snabbt och effektivt kan absorbera vitaminen. Med 400 IE per dos är det enkelt att anpassa intaget utan behov av stora kapslar eller tabletter, vilket gör det smidigt att inkludera i din dagliga hälsorutin.

Icke-GMO och kvalitetsgaranterad

Protocol For Life Flytande Vitamin D-3 är tillverkad utan genetiskt modifierade organismer (icke-GMO), vilket garanterar en ren och kvalitativ produkt. Tillskottet uppfyller höga kvalitetskrav för att säkerställa både effektivitet och säkerhet. Genom att använda detta tillskott kan du på ett naturligt och effektivt sätt stödja din ben- och tandhälsa samtidigt som du stärker ditt immunförsvar.

Innehåll per dos (4 droppar, ca 0,112 ml)

   DRI %

Vitamin D3 10 µg (400 IU)

      50

(som kolekalciferol) (från lanolin)

 

Övriga ingredienser: MCT-olja

Rekommenderat dagligt intag: För vuxna 8 droppar 1-2 gånger dagligen. Barn under 12 år 4 droppar dagligen.

Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvara öppnad burk i sval och torr miljö, utom räckhåll för barn.

 

 

Ytterligare information

Varumärken

Protocol For Life

Mängd

59 ml

Search Priority (1-9)