Curamin är ett välbeprövat, bioaktivt komplex av Gurkmeja och Boswellia. Två effektiva extrakt var för sig, men ännu bättre tillsammans (synergi) – vilket är visat i studier. Närmare bestämt så är effekten och säkerheten dokumenterad i 52 publicerade studier och kosttillskottet har fått 26 stycken utmärkelser (bästa ledprodukt, bästa kombination, bäst kosttillskott mm.).

BCM96 – Gurkmeja

BCM95 är världens mest väldokumenterade högabsorberande curcuminextrakt. Och det enda curcuminextrakt som kan visa att det tas upp lika effektivt och verkar lika länge i kroppen somnaturlig gurkmeja – men med 30 gånger bättre effekt. Det som skiljer Curamin åt andra ledprodukter är att extraktet är det enda som innehåller Turmeroner – de naturliga, eteriska oljorna i gurkmeja som gör att kroppen känner igen BCM95 som ”kroppseget”. Den unika skillnaden gör att BCM95 tas upp på ett naturligt sätt i kroppen – så som det är tänkt. Det gör också att det är fritt curcumin som tas upp – inte bara metaboliterna som har mycket sämre verkan.

BosPure – Boswellia

BosPure är ett patenterat exktrakt av boswellia och är 5 gånger mer koncentrerat än vanliga extrakt av boswellia. Extraktet innehåller 10% AKBA (acetyl-11-keto-β-boswellic acid) istället för 2% – det viktigaste aktiva ämnet.

Curamin finnas att köpa i fina glasburkar som innehåller 120 kapslar (räcker 2 månader)

Till produkt