Rea!

Ionosil Kolloidalt Silver, 500 ml

74 kr

Kolloidalt Silver klassad som vattenreningsprodukt

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: HK-4350377-A Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Ionisil Kolloidalt Silver, 500 ml – Ion Silver

Ionosil Kolloidalt Silver från Ion Silver är klassad som vattenreningsprodukt med styrkan 10 ppm.

Kolloidalt silver dödar virus, bakterier, svampar och microorganismer. Ionosil Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Kolloidalt silver är beteckningen på en produkt som innehåller mikroskopiska partiklar med silver svävande i vatten. Det är i realiteten en blandning av silverjoner och silverpartiklar. I vissa produkter är det silverjoner som dominerar inslaget medan det i andra produkter är mest silverpartiklar. Ionosil är en produkt som består av ca 80% silverjoner och resten i partikulär form. Partiklarnas storlek har i en mätning konstaterats vara mellan 1 och 24 nm. Då man i början av 1900-talet producerade tidiga former av kolloidalt silver på mekanisk väg – genom att man malde silvret – så brukar man kalla den moderna elektriskt framställda versionen som vi jobbar med för ”elektrokolloidalt silver”.

Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Partiklarna är så små att det ryms flera miljarder silverpartiklar i en ask med storleken en gånger en millimeter. Silverjonerna fäster sig på cellmembranen hos mikroorganismerna och dödar dessa genom att skapa en kemisk och elektrisk oreda. Det kolloidala silvret har i denna form och koncentration ingen negativ påverkan på däggdjursceller, utan påverkar endast mer primitiva livsformer som till exempel bakterier och svampar.

Ionosil Kolloidalt Silver innehåller 10 ppm silver och det motsvarar så lite som 0.01 gram per liter. Ett hundradels gram silver per liter alltså. 100 liter kolloidalt silver motsvarar 1 gram. 100 liter är vad man konsumerar under 10-30 år om man skulle använda 2 till 6 teskedar per dag. Det som gör produkten så effektiv på svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter – är att silvret får en enorm yta tack vare att det är upplöst i atomstorlek. Det ryms flera miljarder silverjoner per kubikmillimeter – och alla dessa kan hjälpa till att immobilisera olika former av mikroorganismer.

Förpackningen innehåller 500 ml.

Dosering:

Blanda två teskedar Ionosil per liter dricksvatten. Skaka om och låt stå 15 minuter innan användning.

Ingredienser:

Innehåller mikroskopiska silverjoner, ca 80%. Ionosil Kolloidalt silver innehåller 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter.

Förvaring:

Förvaring: I rumstemperatur och mörkt.

Ytterligare information

Vikt 300 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ionosil Kolloidalt Silver, 500 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *