Magnesium Synergi, 180 kapslar

300 kr

Synergistiskt tillskott som innehåller magnesium och B6-vitamin

I lager

Artikelnr: AP-4350378-C Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Magnesium Synergi, 180 kapslar – Alpha Plus

Kosttillskott som innehåller 245 mg magnesium med B6-vitamin.

Magnesium är ett livsviktigt element för både djur och växter, och är en av kroppens viktigaste mineraler. Detta grundämne har ett flertal olika funktioner i kroppen – magnesium startar över 300 olika biokemiska reaktioner och aktiverar över 70 % av alla enzymer i kroppen.

Magnesium deltar i mer än 300 biokemiska, enzymatiska reaktioner i kroppen. Magnesium behövs för normal energiproduktion och muskelfunktion. Magnesium är framförallt viktigt för att musklerna skall kunna slappna av medan ett annat mineralämne, kalcium, är viktigt för muskelfunktionen vid musklernas sammandragande fas. Dessutom innehåller denna produkt B6-vitamin för bättre upptag.

Magnesium spelar en viktig roll för vår muskelfunktion, skelett- och benbildning, nervsystem, matsmältning, elektrolythantering och omsättningen av protein, fett och kolhydrater. Magnesium reglerar till exempel kalium- och natriumhalten i och utanför cellen och behöver finnas för att kroppen skall kunna absorbera och hålla kvar kalcium på rätt plats. Magnesium är även vitkigt för kroppens energiproduktion och kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

  • Vitkig för hjärta, kärl och energiproduktion
  • Hjälper till att bygga upp starka ben och tänder
  • Muskelavslappande och lugnande

Innehåller 180 kapslar.


Dosering:

1 kapsel dagligen med måltid.


Ingredienser:

Magnesium (magnesiumbisglycinat, magnesiumoxid, magnesiumcitrat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), B6-vitamin (pyridoxal-5’-fosfat). Kapsel (vegetabilisk cellulosa).

En kapsel Magnesium Synergi ger dig 245 mg rent elementalt magnesium, vilket erhålls ur följande magnesiumråvaror: 330 mg magnesiumbisglycinat (obuffrad), 320 mg magnesiumoxid och 133 mg magnesiumcitrat.


Innehåll:

Per 1 kapsel % av RDI*
Vitamin B6 2 mg 143%
Magnesium 245 mg 65%

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnesium Synergi, 180 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *