Trace Minerals Ionic D3 + K2 Drops 59ml

449 kr

Trace Minerals Ionic D3 + K2-droppar är ett kraftfullt kosttillskott som kombinerar de viktiga vitaminerna D3 och K2

Endast 2 kvar i lager

Beskrivning

Trace Minerals Ionic D3 + K2-droppar är ett kraftfullt tillskott som kombinerar de viktiga vitaminerna D3 och K2, vilka samverkar för att främja starka ben, ett robust immunsystem och god hjärthälsa.

Viktig kombination för benhälsa

Genom att tillföra både vitamin D3 och K2 hjälper detta tillskott till att optimera kalciumets upptag och vägledning i kroppen. D3 säkerställer effektiv kalciumabsorption från kosten, medan K2 ser till att kalcium transporteras till benvävnaden istället för att lagras i artärerna. Denna kombination är avgörande för att stärka skelettet och minska risken för benskörhet och andra benrelaterade problem.

Stärker immunsystemet

Vitamin D3 spelar en viktig roll i att stärka immunförsvaret. Regelbundet intag av detta tillskott kan förbättra kroppens förmåga att bekämpa infektioner och sjukdomar. Brist på vitamin D3 har kopplats till en ökad risk för autoimmuna sjukdomar och infektioner, vilket gör det viktigt att bibehålla tillräckliga nivåer för att skydda hälsan.

Främjar hjärthälsa

Tillskottet är även gynnsamt för hjärtat. K2 bidrar till att förhindra kalciumavlagringar i artärerna, vilket kan minska risken för åderförkalkning och andra hjärt-kärlsjukdomar. Kombinationen av D3 och K2 stödjer en sund blodcirkulation och främjar en stark hjärtfunktion.

Trace Minerals Ionic D3 + K2-droppar levererar vitaminerna i en lättabsorberad form, vilket gör det enkelt att komplettera din dagliga kost. Med detta tillskott kan du effektivt stödja din benhälsa, stärka ditt immunförsvar och främja ett friskt hjärta.

Portionstorlek 0,2 mL (0,04 tesked; 4 droppar)

Serveringar per flaska: ca 296

Mängd per servering %DRI
Vitamin D (Cholecalcilferol) 125 mcg (5000 IU) 2500%
Vitamin K (Menaquinone MK-7) 100 mcg 133%

*Dagligt värde (DRI) ej fastställt.

Ingredienser

Vitamin D (som kolekalciferol), Vitamin K (från Meanquione MK-7), Kokosnötolja (MCT), blandade tokoferoler

Ta 0,2 mL (4 droppar) en till tre gånger dagligen med hjälp av den uppmätta pipetten eller enligt din läkares rekommendationer. Kan blandas med kalla eller varma drycker, men först efter uppvärmningsprocessen. Förvara inte i kylskåp.

 

Ytterligare information

Varumärken

Trace Minerals

Mängd

59 ml

Search Priority (1-9)