Kokosolja Extra Virgin, 325 ml

139 kr

Kallpressad ekologisk kokosolja av absolut högsta kvalitet

I lager

Artikelnr: HK-4461454-A Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Kokosolja Extra Virgin 325 ml Amanprana

Ekologisk och Fairtrade kallpressad kokosolja av absolut högsta kvalitet.

Amanprana tillverkar sina kokosfetter med ambitionen att alltid ha den bästa råvaran, den mest skonsamma tillverkningen och en råvara som är ekologisk och fairtrade. Detta resulterar i ett smakrikt, hälsosamt, miljömässigt och socialt uthålligt kokosfett.

Varje olja, växt, djur och människa består av mättade, enkelomättade och fleromättade fettsyror. I kroppen finns mer än 30 olika sorters fettsyror som alla har olika funktioner i kroppen. Därför är det lika viktigt att variera extra virgin oljorna som att variera färska grönsaker och frukt. I en sund kost bör det finnas dubbelt så mycket hälsosamma fetter som proteiner.

Köp Amanprana och stöd Fair Trade kokosprojektet Amanpranas kokosprodukter har varit rättvisemärkta (Fair Trade) och certifierade av Ecocert i många år. Det nya Amanprana Fair Trade kokosprojektet ger 300 familjer på Filippinerna Sri Lanka anställning. Pengarna som vi tidigare betalade till certifieringsorganet läggs nu i Fair Trade-fonden, där fem % istället för de tidigare tre %en av kokosinköpen går till fonden. Pengarna används till utbildning, sjukvård, miljö, infrastruktur och utrustning till jordbrukare, arbetare och leverantörer.

Förpackningen innehåller 325 ml.

Ingredienser:

Kokosolja/fett.

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Search Priority (1-9)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kokosolja Extra Virgin, 325 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *