B-Komplex, 90 tabletter

198 kr

Ett B-vitamin komplex som även innehåller C-vitamin

I lager

Artikelnr: AP-4350100 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

B-Komplex Time Release, 90 tabletter – Alpha Plus

Ett högkvalitativt B-vitamin komplex från Alpha Plus som även innehåller C-vitamim.

B-Komplex innehåller B-vitaminer och C-vitamin. B-vitaminer behövs för nästan alla processer i kroppen. Det inkluderar bland annat nervsystemet och psykologiska funktioner, prestationsförmågan, energi- och ämnesomsättningen och den allmänna energinivån.

Produkten är Time Release-tabletter som löses långsamt upp i matsmältningskanalen. Det aktiva innehållet frigörs från tabletten i olika faser. Det gör att kroppens upptag av den aktiva substansen förlängs över en längre tidsperiod. Tabletten och dess aktiva innehåll är helt upplöst efter fyra timmar.

Produkten innehåller tiamin, riboflavin, niacin, folsyra, B6-vitamin, B12-vitamin och biotin, vilket bidrar till en normal psykologisk funktion samt normaliserar nervsystemet. Pantotensyra hjälper till att normalisera den mentala prestationsförmågan samt hjälper energiomsättningen och bidrar till minskad trötthet.

Även C-vitamin hjälper till att normalisera den psykologiska funktionen och till att minska trötthet och utmattning samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  • Tiamin, niacin, folsyra, B6-vitamin, B12-vitamin och biotin bidrar till normal psykologisk funktion.
  • Tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin och biotin bidrar till nervsystemets normala funktion.
  • Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga, till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.
  • C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion, till att minska trötthet och utmattning samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

B-vitamin är även viktig för matsmältningen. Förstoppning och förruttnelsebakterier i tarmen kan förstöra hela B-vitaminkomplexet. B-vitaminer samverkar med varandra i kroppen, därför är det viktigt att inta dem tillsammans i ett komplex.

Innehåller 90 tabletter.


Dosering:

1 tablett, en till två gånger dagligen.


Ingredienser:

C-vitamin (L-askorbinsyra), antioxidationsmedel (kalciumsalter av fosforsyra), stabiliseringsmedel (hydroxypropylcellulosa, mikrokristallin cellulosa), kolin (kolinbitartrat), pantotensyra (D-kalciumpantotenat), klumpförebyggande medel (fettsyror), inositol, tiamin (tiaminhydroklorid, B1-vitamin), niacin (nikotinamid), B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid), riboflavin (B2-vitamin), stabiliseringssmedel magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), B12-vitamin (cyanokobalamin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, talk), stabiliseringsmedel (glycerol), ytbehandlingsmedel (karnuabavax), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), biotin (D-biotin).


Innehåll:

Per 1 kapsel % av RDI*
Vitamin B1 50 mg 4545%
Vitamin B2 12 mg 857%
Vitamin B3 50 mg 313%
Vitamin B6 12 mg 857%
Folsyra 150 µg 75%
Vitamin B12 10 µg 400%
Biotin 150 µg 300%
Pantotensyra 50 mg 833%
Kolin 50 mg Ej fastställt
Inositol 50 mg Ej fastställt
Vitamin C 250 mg 313%

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Ytterligare information

Vikt 500 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B-Komplex, 90 tabletter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *