D3-Vitamin 3000 + K2, 60 kapslar

287 kr

Tillskott av D3-Vitamin med K2-Vitamin och Astaxantin i kokosolja

I lager

Artikelnr: AP-4350372-A Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

D3-Vitamin 3000 + K2, 60 kapslar – Alpha Plus

Tillskott av D3-Vitamin från Alpha Plus som innehåller K2-Vitamin och Astaxantin i kokosolja.

D-vitamin brukar kallas solens vitamin – kroppen bildar rikligt med d-vitamin när du exponerar din hud för solens strålar. När du är inomhus och på hösten, vintern och den tidiga våren är ljusmängden i Norden så låg att vi inte får tillräckligt av D-vitamin. Ju längre ifrån ekvatorn du vistas, desto lägre D-vitaminstatus får du.

Produkten är en unik sammansättning för bästa möjliga upptag. Det är ett modernt D-vitamintillskott som innehåller D-vitamin, astaxantin och K2 i kokosolja.

  • Boostar och stärker immunförsvaret
  • Bidrar till starka ben, god muskelfunktion samt god hjärt-kärl funktion
  • Viktig för tarmens slemhinna
  • Synergistisk kombiantion för en mer optimal verkan

D-vitamin är ett livsnödvändigt hormonliknande vitamin – det är en av de två substanser som har cellreceptorer på var och en av kroppens alla celler. Alpha Plus D-vitamin 3000 är ett kosttillskott som innehåller K2 och astaxantin och bidrar till till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.

K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. Astaxantin är medlem i karotenoidfamiljen och är ett mörkrött pigment och huvudsaklig karotenoid i alger och vissa kräftdjur. BioAstin® utvinns ur den encelliga mikroalgen Haematococcus pluvialis. Astaxantin kompletterar D- och K-vitamin då den är en mycket effektiv antioxidant för våra cell- och kärlmembran – ju friskare våra cellmembran är, desto bättre fungerar D- och K-vitamin i cellerna.

Innehåller 60 kapslar.


Dosering:

1 kapsel dagligen i samband med måltid.


Ingredienser:

MCT-olja (från kokos), K2-vitamin (VitaMK-7, menakinon), naturligt astaxantin (AstaPure®, utvunnen ur mikroalg (Haematococcus pluvialis)), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (gelatin (nöt), glycerol, sockerkulör, vatten).


Innehåll:

Per 1 kapsel % av RDI*
D3-vitamin 75 µg 1500%
K2-vitamin 60 µg 80 %
Naturlig astaxantin 500 µg  Ej fastställt

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Search Priority (1-9)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”D3-Vitamin 3000 + K2, 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *