Genacol 100% Collagen, 90 kapslar

329 kr

Kollagenmatris med hög upptagningsförmåga

I lager

Beskrivning

Collagen 100%, 90 kapslar – Genacol

Unikt proteinkomplex med mycket hög bioteknisk standard och upptagningsförmåga.

Direct Lab Inc. har framtagit en högkvalitativ produkt i 400 milligrams kapslar utan konserveringsmedel och utan tillsatser. Ingen annan collagen produkt har samma höga innehåll av aminosyror som Genacol. Använd som ett dagligt tillskott för leder och muskler, eller för uppbyggnaden av hud, hår och naglar.

Genacol har funnits i 17 år i 30 tal länder. 100.000 tals patienter har rapporterat till Lab Inc i Kanada om ökad uthållighet, styrka och vitalitet, bättre sömn, snabbare läkning vid skador, återskapat ledbrosk och ligament, ökad muskeltoning och hudelasticitet, minskade rynkor, minskad smärta vid artros/reumatism och fibromyalgi samt minskning av ryggont och kramp i benmuskler. Kliniska studier i Kanada visar lika unika positiva resultat i ökad rörlighet och minskad smärta.

Genacol består av hydrolyserat kollagen, ett protein som hjälper till att bygga upp och ge struktur åt all bindväv, så som leder, brosk, hår och hud och som framställs med den speciella AMINOLOCK® SEKVENS TEKNOLOGI. Denna unika tillverkningsprocess är en speciell metod utvecklad av forsknings-och utvecklingsavdelningen hos Direct Lab Inc.

Genacol är tillverkad till en mycket hög bioteknisk standard och uppfyller alla Europeiska länders regler och krav. Ingen annan produkt på marknaden innehåller samma höga koncentration av collagen. För att uppnå så höga halter av aminosyror skulle det vara nödvändigt att tillföra 10 gånger mer collagen.

Av de fåtal collagenprodukter som finns på marknaden, har de flesta en väldigt låg upptagningsförmåga (bio tillgänglighet), någonstans runt 20%. Genacol® är den ojämförligt bästa av dessa collagen produkter därför att den först och främst är en collagenmatris. Den stimulerar till produktion av alla typer av collagen i kroppen snarare än att bara tillföra endast en av de fjorton.

Genacol produceras av 100% rent collagen genom en komplicerad omvandlingsprocess utförd i Canada som ett resultat av samarbete mellan Direct Lab Inc och ett Biotekniskt Laboratorium. Slutprodukten är Genacol® som har visat sig ha en mycket hög upptagningsförmåga (bio tillgänglighet).

Även vitamin C är tillsatt som främjar kollagenbildningen.

Förpackningen innehåller 90 kapslar.


Dosering:

3 kapslar 2 timmar efter kvällsmat. Drick 5-6 glas vatten per dag.


Ingredienser:

100% rent hydrolyserat kollagen (från nötkreatur), vitamin C, kapsel (gelatin, magnesiumstearat).


Innehåll:

Per 1 kapsel Per 3 kapslar
Kollagen 400 mg 1200 mg
Vitamin C 10 mg 30 mg

Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Ytterligare information

Vikt 50 kg
Badges

Search Keywords

Search Priority (1-9)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Genacol 100% Collagen, 90 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *