Intestinal Bulking Agent 3, 340 gram

335 kr

Ingår i Robert Grays tarm- och lymfreningsprogram

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: VT-4357860 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Intestinal Bulking Agent 3 340 gram Holistic Horizons

Ingår i Robert Grays tarm- och lymfreningsprogram och bidrar till att bibehålla en hälsosam mängd lactobakterier i tarmfloran och rensar slaggprodukter.

Intestinal Bulking Agent III är den bästa produkten på dagens marknad för att bibehålla en hälsosam mängd lactobakterier i tarmfloran – samtidigt som en rensning av slaggprodukter sker i matsmältningssystemet, utan användandet av fasta, lavemang och andra besvärliga procedurer.

Denna nya formulering i Intestinal Bulking Agent III ger en dubbel eller trefaldig ökning av lactobakteriegynnande aktivitet i jämförelse med tidigare produkter. Detta ger resultatet att du inte behöver först rensa tarmen och sedan tillföra nya lactobakterier. Intestinal Bulking Agent III rensar tarmsystemet, samtidigt som det tillför en god lactobakteriemiljö och smörjer tarmen.

  • Tar bara ett par minuter om dagen och kan användas utan sträng diet.
  • Anpassa doseringen efter individen, så att slaggresterna avlägsnas i den takt kroppen hinner med.
  • Hjälper till att bibehålla en hälsosam mängd lactobakterier i tarmfloran – samtidigt som en rensning av slaggprodukter sker i matsmältningssystemet.

Används med fördel som ett komplement till Intestinal Cleansing Formula för att uppnå den bästa effekten, eftersom de båda innehåller kompletterande ingredienser.

Läs mer om Robert Grays Tarmreningsprogram för att ta reda på om du är i behov av att rena tarmen och vilka produkter som i så fall skulle passa dig bäst.

Vad är skillnaden mellan Intestinal Bulk II och Intestinal Bulk III?

Skillnaden är att Intestinal Bulk II innehåller lökpulver medan Intestinal Bulk III istället innehåller inulin. Intestinal Bulk III funkar som ett alternativ för de personer som är allergiska, känsliga eller får uppblåst mage av lök.

Förpackningen innehåller 340 gram.

Dosering:

Blanda 2 teskedar Intestinal Bulking Agent III pulver med fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ännu ett glas vätska. Kan användas 2-4 gånger dagligen.

 

Nivå Bulking Agent Cleansing Formula Antal dos/dag Antal dagar
A 1 tsk 0 1 3
B 1 tsk 0 2 3
C 2 tsk 0 1 3
D 2 tsk ½ 1 3
E 2 tsk ½ 2 3
F 2 tsk 1 2 14
G 2 tsk 1 3 14-21
H 2 tsk 2 3-4 21
I 2 tsk 3 3-4 21-42

 

För bästa effekt bör man torrborsta sig med hudborste (naturborste) en gång per dag. Borsta med lätta drag mot hjärtat. Ett kraftfullt drag är tillräckligt. Kom ihåg att huden är vårt största organ och torrborstning stimulerar lymfan/cirkulationen.

  • Blanda varje tesked Bulking Agent med ett stort glas vatten eller juice. Drick ytterligare ett glas vatten varje gång efter man har tagit kuren.
  • Stanna minst 3 dagar på varje nivå tom. steg F, därefter minst 14 dagar på varje nivå.
  • Uppstår reaktioner av typ förstoppning, diarré, huvudvärk, etc, gå tillbaka en dosnivå (i exemplet ovan alltså till nivå D) och stanna där dubbla tiden (dvs 6 dagar). Anpassa dosering efter eget behov.

Ingredienser:

Specialodlade psyllumfröskal, inulin (cikoriarot extrakt), maskrosrot, spirulina och kryddnejlika.

Förvaring:

Torrt och oåtkommligt för barn.

Ytterligare information

Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Intestinal Bulking Agent 3, 340 gram”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *