Desire, 120 tabletter

395 kr

Innehåller utvalda vitaminer och mineraler för mogna kvinnor
Kosttillskott för kvinnor i klimakteriet

I lager

Artikelnr: GE-4335661 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Kvinna 120 tabletter Great Earth

Kosttillskott för kvinnor i klimakteriet

Desire är framtagen åt kvinnor i klimakteriet för att bidra till ökad lust, motverka torra slemhinnor och ge mer energi.
Desire innehåller de naturliga växtextrakten ginseng, damiana och maca som alla tre bidrar till en normal sexlust. Vitamin B2 och biotin bidrar även till normala slemhinnor, vilket ofta kan vara ett problem under klimakteriet. Vitamin B6 och B12 bidrar till att motarbeta trötthet och utmattning. Dessutom innehåller den L-Arginin, en föregångare till kväveoxid som vidgar kärlen så blodcirkulationen ökar.

  • Lustfyllda tabletter
  • Vidgar kärlen när andningen och pulsen ökar
  • Speciellt framtagen för kvinnor i klimakteriet

Lusten är fri

Det går knappt att minnas hur det var när man var ung, nykär och inte kunde hålla sig borta från varandra. När ni inte lämnade rummet på flera dagar förutom förutom för att dricka vatten. Nu går det så lång tid mellan gångerna att det känns som det knappt räknas när ni väl gör det. Detta är vanligt, men så behöver det verkligen inte vara. Vår produkt Desire är framtagen för kvinnor i klimakteriet för att bidra till ökad sexlust, motverka torra slemhinnor och ge mer energi. Den innehåller de naturliga växtextrakten ginseng, damiana och maca som alla tre bidrar till en normal sexlust. Vitamin B2 och biotin bidrar även till normala slemhinnor, vilket ofta kan vara ett irriterande problem under klimakteriet. Dessutom innehåller den L-Arginin, en föregångare till kväveoxid som vidgar kärlen så blodflödet ökar. Det är dags att bli nykär på nytt – släpp lusten fri.

Dosering:

2 tabletter dagligen i samband med måltid.

Ingredienser:

L-arginin, L-citrullin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ginsenoider från ginsengrotextrakt (Panax ginseng), macarotextrakt (Lepidium meyennii), damianalövextrakt (Turnera aphrodisiaca), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol), folsyra (kalcium-L-5-metyltetrahydrofolat), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B2 (riboflavin), d-biotin, vitamin B12 (metylkobalamin).

Innehåll:

Per 2 tabletter % av RDI*
Macaextrakt 200 mg *
Damianextrakt 250 mg *
Ginsengextrakt 60 mg *
(varav ginsenoider 6 mg) *
L-Arginin 400 mg *
L-Citrullin 400 mg *
Vitamin B2 1,4  mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folsyra 100 µg 50
Vitamin B12 5 µg 200
Biotin 100 µg 200
Vitmain B12 100 µg 4000%
Biotin 208 µg 416%

*Dagligt referensintag (DRI) har ej fastställts.

Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

Ytterligare information

Vikt 200 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Desire, 120 tabletter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *