Liposomal C-vitamin, 250 ml

573 kr

Liposomal C-vitamin med natrium- och kaliumaskorbat apelsinsmak

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: AP-4350425 Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

vegan logo gron 100px

Liposomal C-vitamin, 250 ml – Alpha Plus

C-vitamin i liposomal form med natrium- och kaliumaskorbat apelsinsmak.

Liposomal Vitamin C innehåller flytande fosfolipidomslutet C-vitamin. Liposomen kan transporteras onedbruten genom tarmväggen och vidare till cellväggen. Undersökningar har visat att liposomal teknik kan öka näringsupptaget med upp till 2 000 %. Den genomsnittliga liposomen är 100–200 nanometer, beroende på ingrediens. De flesta djur kan omvandla glukos till C-vitamin men det kan inte människan: vi behöver tillföra vitaminet med kosten eller tillskott.

C-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. C-vitamin skyddar även fettlösliga vitaminer och andra fettämnen från att oxidera. C-vitamin är även antiinflammatorisk – man kan t.ex. motverka värk efter träning med C-vitamin. C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till nervsystemets normala funktion.

C-vitamin är essentiell för bildning av kollagen som är nödvändig för att binda ihop celler av bindväv. C-vitamin är en viktig del av fett förbränningen då den deltar i leverns och njurarnas produktion av L-karnitin, en aminosyra som är nödvändig för att ombilda kroppsfett till energi.

Tecken på c-vitaminbrist är i de allvarligaste fallen skörbjugg som ger blödningar i muskler, leder och huden. Lindrig brist kan orsaka irritabilitet, blödande tandkött, försämrad sårläkning, depression, infektioner och svaghet i muskler. C-vitamin underlättar näringsupptaget av andra näringsämnen, bland annat järn, zink, koppar, folsyra och kalcium.

C-vitamin bidrar till:

  • Att motverka inflamation
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress
  • Liposomal form optimerar näringsupptaget och biotillgänglighet
  • Viktigt tillskott vid stress och förkylningar
  • Ingår i kollagen

Förpackningen innehåller 250 ml.


Dosering:

1 tesked (5 ml), en till två gånger dagligen.


Ingredienser:

Vatten, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (xylitol), C-vitamin (natrium-L-askorbat, kalium-L-askorbat, L-askorbinsyra), förtjockningsmedel (glycerol), alkohol (< 2,8 %), konserveringsmedel (kaliumsorbat) arom (apelsin), antioxidationsmedel (E-vitamin (D-alfa-tokoferol)).


Innehåll:

Per 10 ml % av RDI*
C-vitamin 1000 mg 1250%

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Oöppnad förpackning förvaras mörkt och svalt. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp med väl tillsluten kork och användes inom åtta veckor.

 

design of liposome

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Search Priority (1-9)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liposomal C-vitamin, 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *