Man, 120 tabletter

305 kr

Innehåller utvalda vitaminer och mineraler för män i alla åldrar
Kosttillskott för dig som är man

I lager

Artikelnr: GE-4335662 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

M.A.N. 120 tabletter Great Earth

M.A.N. är ett tillskott för att hjälpa män att frigöra testosteron, höja sina energinivåer, stötta musklerna och bidra till sexlusten och immunförsvarets funktion.

  • För normala testosteronnivåer
  • Stöttar musklerna och sexlusten
  • Minskar trötthet och utmattning

Bästo testo!

Precis som kvinnans klimakterium har även mannen en övergångsålder. Den kallas andropaus och börjar någonstans vid 35-40 års åldern. Något som kan leda till låga teststeronnivåer, trötthet och humörsvängningar. Det kan även leda till minskad sexlust, tappad muskelmassa samt öka %en kroppsfett. M.A.N. är ett tillskott för att hjälpa män att höja sina energinivåer, stötta musklerna och bidra till sexlusten och immunförsvarets funktion. Den innehåller bockhornsklöver, en ört som är väl beprövad i tillskott för män och som kan bidra till att frigöra testosteron som är bundet i kroppen. Det innehåller dessutom tribulus och maca, två växtextrakt som bidrar till normal sexlust och sexuell kapacitet. Den innehåller även Zink som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och normal fertilitet. Magnesium bidrar till musklernas normala funktion, och vitamin B6, B12 och pantotensyra som bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.

Dosering:

Rekommenderat intag: 2 tabletter dagligen i samband med måltid.

Ingredienser:

Magnesiumsalter av citronsyra, bockhornsklöverextrakt (frö av Trigonella foenumgraecum), tribulusextrakt (rot av Tribulus terrestris), macaextrakt (Lepidium meyenii), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, rapsolja (härdad), klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), niacin (nikotinamid), selenberikad jäst, zinkcitrat, pantotensyra (d-kalciumpantotenat), vitamin B6 (pyridoxin HCl), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin HCl), vitamin B12 (metylkobalamin), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Innehåll:

Per 2 tabletter (dagsintag) % av RDI*
Bockhornsklöver-extrakt 600 mg *
varav Saponiner 300 mg
Tribulus-extrakt 400 mg *
varav Saponiner 240 mg
Maca-Extrakt 300 mg *
Tiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Niacin 32 mg NE 200
Pantotensyra 10 mg 167
Vitmain B6 4,2 mg 300
Vitmain B12 4,5 µg 180
Magnesium 100 mg 27
Zink 15 mg 150
Selen 55 µg 100

*Dagligt referensintag (DRI) har ej fastställts.

Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

Ytterligare information

Vikt 200 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Man, 120 tabletter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *