PD 801, 100 g

498 kr

Tillskott med extrakt av Ipe Roxe med verksamma substanser av lapachoiderna

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: EP-4356174 Kategorier: , Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

PD 801, 100 gram – IMS Nutrition

Innehåller extrakt av lapachoträdet som har mycket stor motståndskraft mot angrepp av svampar, sporer och virus.

Lapachoträdet har mycket stor motståndskraft mot angrepp av svampar, sporer och virus. Blommorna t.o.m. äter insekter. Den inre barken innehåller bl.a. ett kraftfullt antibiotiskt ämne samt järn i lättupptaglig form och ytterligare ett 20-tal mineralämnen. Lapacho eliminerar smärta och ökar antalet röda blodkroppar. Lapacho sätter kroppen i försvarsläge, ger den mer energi för självförsvar mot sjukdomar.

Det anmärkningsvärda kännetecknet för Lapacho är dess visade framgång i fall som anses hopplösa av konventionell medicin. Man har funnit att Lapacho ger kroppen större vitalitet genom att det stärker det egna försvaret, revitaliserar kroppen, hjälper till att skapa nya och normala celler. Lapacho reducerar smärta och stimulerar bl.a. matsmältningen, levern samt svettkörtlarna.

Lapacho är ett naturmedel som Inkaindianerna använde för 1000 år sedan. I Europa beskrevs Lapacho år 1385 i en bok i ett kloster i Makedonien. Gandhi praktiserade under 30 år Yoga och drack då Lapacho. Lapacho, också kallad Pau D’arco eller Taheebo, är en av de få naturliga Q-10 källor. Dödar bakterier, virus, jäst och svamp, mikrober, parasiter och bra mot sjukdomar förorsakade därav.

Är antioxidant, antiinflammatorisk och antimutagen. I Sydamerika används den mot leukemi och många sjukdomar. Kan inte överdoseras och smakar gott. Tillsatt Yerbamate ökas effekten.

Lapacho är dessutom ett utmärkt sällskapsté som smakar ovanligt gott för att vara så nyttigt. Förutom mineraler som kalcium, magnesium, fosfor, zink, kisel, krom, mangan, molybden, koppar, järn, kalium, natrium, kobolt, bor, guld, silver, strontium, barium, vanadium, nickel och jod har man funnit alkaloider, phytostyrene, glykosider, flavoner, saponin, quinone, lapachol, xyladine m.m

Förpackningen innehåller 100 gram pulver.

Dosering:

1 tsk per dag eller enligt ordination.

Ingredienser:

Pao darco extraktpulver (haltdeklaration 8:1).

Innehåll:

1 tsk ger 1500 mg extrakt av Pao Darco.

Förvaring:

Utom räckhåll för barn.

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PD 801, 100 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *