Snabbare Starkare Friskare

289 kr

Omfattande information om hur du kan kombinera näring och träning för bättre prestation och hälsa

I lager

Artikelnr: AP-4576246 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Denna bok är till för dig som vill ha:

Vägledning angående vad du ska tänka på när du tränar, oavsett om du tränar som glad motionär för att springa tjejmilen, inför ditt första Vasalopp, en Klassiker eller tillhör eliten.
Omfattande information om hur du kan kombinera näring och träning för bättre prestation och hälsa.
Hundratals praktiska tips för alla som tränar uthållighet för att hålla dig frisk och skadefri.

Över 600 sidor laddade med tips för dig som vill bli snabbare, starkare och friskare!

En uppslagsverk för hur du väljer en kraftfull hälsosam kost och effektiv och säker användning av kosttillskott.

Peter Wilhelmsson är en av Sveriges främsta experter inom näringsmedicin och har mer än 35 års erfarenhet av näringsmedicinsk behandling och lång erfarenhet av funktionsmedicin och friskare livsstil.

Peter är fil. kand, fil. mag, naturläkare (SNLF) och näringsmedicinare (NMTF).

Peter har specialkompetens inom föryngrings- och funktionsmedicin från The American Academy Anti-Aging Medicine och the Institute of Functional Medicine.

Han har tidigare givit ut elva böcker inom hälsoområdet, bland annat Candida vår tids folksjukdom (1987/2007), Friskare liv med rätt kost (1997), Lev ung längre (2000) och Friskare Barn (2005) på ICA Bokförlag, samt Näringsmedicinska Uppslagsboken (2007).

Peter är sedan många år verksam på IFM-kliniken i Falun, har drivit hälsohem i fem år och driver idag Alpha Plus som säljer och distribuerar högkvalitativa kosttillskott till e-handel, terapeuter och hälsokostbranschen.

Peter är också grundare av Nordiska Närings- och Fytoterapiskolan (NNFS) och Näringsmedicinska skolan i Stockholm och är en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom hälsa, kost, idrott och friskare livsstil.

Peter har ett passionerat förhållande till hälsa, kost och träning och lever sin livsstil varje dag. I över 40 år har Peter utövat långdistanslöpning och andra idrotter. Hans kliniska erfarenhet och ett alltjämt brinnande intresse för idrott och nutrition har gjort att han nu skrivit sin 12:e bok, Snabbare, starkare och friskare med integrerad idrottsnutrition.

Peter har skrivit en bok som han själv saknat i många år. Boken är en mycket komplett, inspirerande och kunskapsintensiv guide till dig som vill må och prestera optimalt och som bidrar till kunskap om hur du kan hålla dig frisk och skadefri långt upp i åren.

 

 

 

Ytterligare information

Vikt 500 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Snabbare Starkare Friskare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *