Ultratarm, 90 kapslar

299 kr

Innehåller magnesiumoxid som underlättar tarmtömning vid trög tarm

I lager

Artikelnr: HL-4356806 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

UltraTarm, 90 kapslar – Holistic

Innehåller magnesiumoxid som underlättar tarmtömning vid trög tarm.

Holistic UltraTarm hjälper vid förstoppning och trög tarm. Den kan användas av dem som upplever tillfälliga problem, till exempel vid resa, och av dem som har brottats med trög tarm under en längre tid. Den är inte vanebildande och kan användas regelbundet. Holistic UltraTarm är skonsam och passar även personer med känslig tarm.

Holistic UltraTarm innehåller magnesium i formen magnesiumoxider som har en låg biotillgänglighet. Detta innebär att magnesium till stor del passerar tarmen utan att tas upp av kroppen. I stället håller det kvar vatten i tarmen, vilket ökar volymen på tarminnehållet och gör det lösare. Båda dessa saker underlättar för kroppen att ha en naturlig tarmtömning. Magnesium är nödvändigt för normal nerv och muskelfunktion – båda är nyckelfunktioner för en fungerande peristaltik.

Genom att avlägsna det stillastående tarminnehållet blir vi inte bara av med kroppens avfall. Vi skapar även en bättre miljö för våra goda tarmbakterier och får en friskare tarmflora.

Förpackningen innehåller 90 kapslar.


Dosering:

1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage tillsammans med 1–2 glas apelsinjuice/citronvatten eller vatten. Drick rikligt med vatten hela dagen.


Ingredienser:

Magnesiumoxid, fyllnadsmedel (risfiber), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin C (l-askorbinsyra), fruktooligosackarider (Cichorium intybus; rot), klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja).


Innehåll

Per 1 kapsel % av RDI*
Magnesium 350 mg 93%
Vitamin C 100 mg 125percent
Fruktooligosackarider (FOS) 5 mg Ej fastställt

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn. Öppnad förpackning förvaras väl tillsluten.

 

Ytterligare information

Vikt 100 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ultratarm, 90 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *