FiberMend, 330 g

569 kr

En blandning av vegetabiliska, vattenlösliga fibrer

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: EG-4356042 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

FiberMend 330 gram Thorne Research

FiberMend är en blandning av vegetabiliska, vattenlösliga fibrer som tas för att främja regelbunden tarmfunktion och en god glykemisk balans.

Vattenlösliga fibrer kan bidra med förbättrad absorption av näringsämnen och till att upprätthålla optimal matsmältningsfunktion. Detta kallas ibland synbiotika.

I FiberMend kombineras Sunfiber – en delvis hydrolyserad fiber av guarkärnmjöl – med riskli, arabinogalaktan från lärkträd, äppelpektin, pulver av torkade plommon och en fytosom av grönt te.

FiberMend skiljer sig från andra prebiotiska fibertillskott eftersom den innehåller Sunfiber. Eftersom fermenteringsprocessen av Sunfiber är långsammare, resulterar det i en högre total mängd kortkedjade fettsyror som produceras över en längre tid vilket resulterar i mindre gaser, uppblåsthet och GI-obehag.

Sunfiber är ett mångsidigt pulver som enkelt kan blandas till en mängd olika rätter, drycker och kosttillskott. Sunfiber påverkar inte smaken, färgen, strukturen eller aromen på de produkter som den tillsätts till vilket gör det enkelt för dig att tillsätta fibrer til ldin diet.

Guarkärnmjöl är en vattenlöslig kolhydrat som härrör från frön från guarväxan. Fibrerna från guarkärnmjöl i FiberMend är hydrolyserade, vilket är en kontrollerad, naturlig enzymatisk process som bryter ner fibrerna i mindre enheter, vilket gör att det kan lösas lättare samtidigt som det ursprungliga fiberinnehållet bibehålls. Att hydrolysera guarkärnmjölet förbättrar även dess smältbarhet , vilket resualterar i mindre uppsvällande, kramper och gaser.

Arabinogalaktan från lärk träd är ett polysackaridpulver härrörande från Larix occidentalis som har viktiga immunförstärkande egenskaper och är en utmärkt fiberkälla.

Grönt te-fytosom är ett mycket lättabsorberat komplex av grönt te-polyfenoler och fosfatidylkolin. Det är en kraftig antioxidant på grund av dess speciella flavonoidstrukturer. Den glutationsparande aktiviteten är väl dokumenterad och de hjälper också till att balansera inflammatoriska cytokiner.

FiberMend har en rad olika hälsoeffekter:

  • Lösliga fibrer som lätt blandas i vatten eller annan dryck
  • Främjar regelbunden tarmtömning
  • Tåls av de flesta utan att ge kramper eller gasbildning
  • Synbiotiska fibrer
  • Stöder den glykemiska balansen

I Thornes FiberMend ingår Greenselect , ett varumärke för grönt te-fytosom samt Leucoselect, båda reg. för Indena S.p.A. I produkten ingår även Sunfiber AG och ResistAid, varumärken reg. för Taiyo International respektive för Lonza.

Eftersom FiberMend är smaklös, luktfri, och löser den sig lätt i vatten är den enkel att blanda i en smoothie eller dryck på morgonen.

Förpackningen innehåller 330 gram.

Dosering:

2 skopor dagligen.

Ingredineser:

Delvis hydroliserat guargummi, riskli, arabinogalaktan (från lärkträd) (Larix spp.), pektin (från äpple), pulver av katrinplommon (frukt) (Prunus domestica), grönt te-fytosom (komplex av extrakt från koffeinfri Camellia sinensis (blad) och fosfatidylkolin).

Innehåll:

Per 2 skopor (11 g) % av RDI*
Kalorier 45 Ej fastställt
Fett 1 g Ej fastställt
Kolhydrater 9 g Ej fastställt
Kostfibrer 7 g Ej fastställt
Lösliga fibrer 6 g Ej fastställt
Delvis hydroliserat guargummi 8 g Ej fastställt
Riskli 2,5 g Ej fastställt
Arabinogalaktan 300 mg Ej fastställt
Pektin 100 mg Ej fastställt
Pulver av katrinplommon 50 mg Ej fastställt
Gränt te-fytosom 50 mg Ej fastställt

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.

 

 

Ytterligare information

Vikt 300 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”FiberMend, 330 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *