Pau D´Arco Te, 100 g

154 kr

Té i lösvikt som traditionellt används för att stärka hälsa och välbefinnande

I lager

Artikelnr: AP-4357414-A Kategorier: , , ,

Beskrivning

Pau D´Arco Te, 100 gram – Alpha Plus

Örtté i lösvikt som traditionellt används för att stärka hälsa och välbefinnande.

Pau D’arco är ett mycket uppskattat örtte från Sydamerika. Teet kommer från innerbarken från två sydamerikanska träd – La pacho Colorado och La pacho Morado – och finns både som torkad bark och som flytande örtte.

Det tusenåriga örttet är en gammal skatt med fantastisk livskraft. Pau D’Arco, eller lapacho, är en mer än 1500 år gammal läkeväxt (främst torkad bark) från Sydamerika. Den sydamerikanska ursprungsbefolkningen använde trädets bark med stor medicinsk framgång, vilket skapade nyfikenhet hos de kringresande spanjorerna och portugiserna som noterande och även de ville testa Pau D’Arcons hälsofördelar. Dessa européer spred lapachobarken vidare, och bland annat år 1385 beskrevs lapacho i en bok i ett kloster i Makedonien.

Lapachoträdet har mycket stor motståndskraft mot angrepp av svampar, sporer och virus. Trädets blommor till och med äter insekter. Den inre barken innehåller bland annat ett kraftfullt antibiotiskt ämne samt järn i lättupptaglig form och ytterligare ett 20-tal mineralämnen. Barken är även känd för att motverka mikrober och stödja njurarnas reningsfunktion.

  • Svamp- och parasitdödande
  • Stärker immunförsvaret
  • Bidrar til len förbättrad ämnesomsättning och förbränning
  • Ett allmänt stärkande och uppskattat örtte världen över

Det är ett renande te som har använts i århundraden. Lapachobark innehåller mycket mineraler och spårämnen och andra verksamma substanser. Lapacho-te kan drickas dagligen för hälsa och välbefinnande – som en stärkande, förebyggande mineralrik dryck, som bantnings- och fastaté, sällskapsté, eller kylt som måltidsdryck, eventuellt med lite citron. Det kan också användas utvärtes till baddning och tvättning, ögonbad, omslag, och som badtillsats.

Förpackningen innehåller 100 gram.


Dosering:

1,5 msk bark och 1/2 liter vatten sjudes i 10-15 min. 3-6 koppar kan drickas dagligen.


Ingredeinser:

Pau D’Arco innerbark (Tabebuia impetiginosa).


Förvaring:

Förslutet och torrt.

 

Ytterligare information

Vikt 50 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pau D´Arco Te, 100 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *