Q10 Complex, 60 tabletter

259 kr

Coenzym Q10 är en mycket effektiv antioxidant

I lager

Artikelnr: EP-4358705 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Q10 Complex 60 tabletter IMS Nutrition

Coenzym Q10 är en mycket effektiv antioxidant som hjälper kroppen att frigöra den energi som är bunden i cellerna.

Coenzym Q10 är ett aktivt enzym som förekommer över allt i naturen. Hos människan finns den i alla kroppsvävnader, men fram för allt i hjärtat, levern och immunsystemet. Den tillverkas i kroppen från aminosyran tyrosin med inverkan av vitaminerna B1, B6, Folsyra och E. Emellertid avtar egenproduktionen med åldern varför äldre kan må bra av att ta extra tillskott av Q10.  En av de viktigaste funktionerna hos Q10 är dess avgörande roll i den mitokondriella energiproduktionen i cellerna.

Q10 ger oss ny energi, stärker motståndskraften och ger cellerna nytt liv. Q-10 är den coenzym som förvandlar näringsämnen från maten vi äter till ren energi, som är nödvändig för funktionen hos hjärta, muskler, immunförsvaret m.m. Ämnet är naturligt och förekommer såväl i kroppen som i födan. Vid 30 års ålder börjar emellertid kroppens egen produktion av Q-10 att avta vilket för många resulterar i minskad ork. Därför upplever många äldre just tillförsel av Q-10 som väldigt uppiggande.

Den är baserad på synergiprincipen. Detta innebär att medlet innehåller ett antal matsmältningssynergister som väsentligen ökar verkan och biokemisk tillgänglighet.

Förpackningen innehåller 60 tabletter.

Dosering:

2 tabletter delat i två intag morgon och kväll.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (Di-Kalciumfosfat), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa),co-enzym Q10 (ubikinon), fyllnadsmedel (stearinsyra), kolin (L-Kolin-bitartrat), piperin (bioperin), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), smörjmedel (magnesiumsalter av fettsyror), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), vitamin B6 (pyridoxin HCL), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Innehåll:

Per 2 tabletter % av RDI*
Q10 100 mg Ej fastställt
Piperin 20 mg Ej fastställt
Kolin 10 mg Ej fastställt
Vitamin B6 10 mg 714%
Vitamin E 10 mg 83%

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

Ytterligare information

Vikt 100 kg
Search Keywords

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Q10 Complex, 60 tabletter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *