Från början har Mineralife ägnat sig åt att producera kvalitativa, effektiva och prisvärda mineraltillskott som levererar vad deras löfte HOPE står för och därmed skapa ett samhälle som strävar efter maximal hälsa. När företaget nu fortsätter att expandera med produkter utöver mineraler antar de ett nytt namn för att återspegla deras rötter och bekräfta engagemanget för naturlig hälsa.

Du hittar Zemvelos produkter här.

Vad är förblir det samma med Zemvelo?

Naturliga ingredienser – Kosttillskotten är tillverkade med organiska och icke-GMO-ingredienser härrörande från naturen för att utveckla gluten- och veganvänlig näring åt dig.

Flytande form – De joniska flytande kosttillskott är fortfarande noggrant framställda genom att kombinera en naturlig elementär mineralkälla med renaste energiförbättrat strukturerat vatten.

Fulvosyrans skillnad – Det har visat sig att CHD-FA ökar upptag och kvarhållning av mineraler, vitaminer och andra näringsämnen, vilket gör att våra kosttillskott fungerar mer effektivt.

Vad är nytt med Zemvelo?

Rena kosttillskott och rena etiketter – Ingen gillar att skura igenom etikettingredienser för att utvärdera deras näringstillskott. Zemvelo tror på rena ingredienser av hög kvalitet. På de nya tydliga ettiketterna vissas dessa ingredienser, plus vad de gör för dig, på ett sätt som är lätt att förstå.