Limicol® – Kolesterol

Kolesterol är en viktig typ av fett som finns i blodet och är avgörande för att kroppen ska fungera korrekt. Det finns två huvudtyper av kolesterol: LDL (lågdensitetslipoprotein) och HDL (högdensitetslipoprotein). LDL-kolesterol, även känt som ”dåligt” kolesterol, kan ansamlas på artärväggarna och orsaka blockeringar som leder till hjärtproblem och stroke. Å andra sidan hjälper HDL-kolesterol […]

Chaga är en unik form av svamp som har använts i århundraden inom traditionell medicin, särskilt i delar av norra Europa och Asien. Det finns flera fördelar med att konsumera chaga, och dess popularitet har ökat tack vare dess potentiella hälsofördelar.

För det första är chaga rikt på antioxidanter, särskilt fenoler och flavonoider. Dessa föreningar kan bidra till att bekämpa fria radikaler i kroppen och därmed minska risken för inflammation och cellskador. För det andra kan chaga stödja immunsystemet. Forskning har visat att chaga kan bidra till att öka produktionen av vita blodkroppar, som är kroppens […]

Limicol – Kolesterol

Limicol – Kolesterol Kolesterol är en viktig typ av fett som finns i blodet och är avgörande för att kroppen ska fungera korrekt. Det finns två huvudtyper av kolesterol: LDL (lågdensitetslipoprotein) och HDL (högdensitetslipoprotein). LDL-kolesterol, även känt som ”dåligt” kolesterol, kan ansamlas på artärväggarna och orsaka blockeringar som leder till hjärtproblem och stroke. Å andra […]

Mineralife är nu Zemvelo

Mineralife är nu Zemvelo

Zemvelo är ett ord taget från zuluspråket och betyder ”naturlig”.

Curamin – för ledens hälsa och rörlighet

Curamin – för ledens hälsa och rörlighet

Curamin är resultatet av 15 års forskning och är idag USA:s mest använda ledprodukt. Effekten och säkerheten av produkten är dokumenterad i 52 publicerade studier.

Vad är KSM-66?

Vad är KSM-66?

KSM-66 är idag USA:s mest använda hälsoprodukt och vid lanseringen 2013 vann produkten utmärkelsen ”Best Botanical Ingredient”. Kvalitetsarbetet med produktion, miljö och säkerhet har inneburit att produkten är idag världens mest certifierade kosttillskott.

Mer energi och balans i livet

Mer energi och balans i livet

Vi lever i en hektisk tid. Det är svårt att hinna med alla måsten varje dag, både på jobbet och hemma, daglig press och mycket mer. Det är sällan bara en sak som får oss ur balans och inget har egentligen en högre “stress-status” än något annat.

Balansering efter Hårmineralanalys

Balansering efter Hårmineralanalys

Hårmineralanalys är ett bra analysverktyg som används för att mäta närings- och mineralstatus i kroppen och ger ett analyssvar med förslag på en individanpassad balansering med näringstillskott för just dina behov.

Ny hälsa genom tarmrening

Ny hälsa genom Robert Grays tarmreningsprogram

Tarmreningsprogrammet framtaget av Robert Gray är en av världens bästa tarmreningskurer för att föryngra tarmen, utan användandet av fasta, lavemang och andra besvärliga procedurer.